...Clatite de post...
Pagina 1 din 1 • Distribuiți •
...Clatite de post...
Ingrediente:
100g faina, 100ml sifon, 50ml ulei, 25g zahar, sare
Instructiuni:
1 . Intr-un vas punem faina si adaugam treptat apa, ca sa nu se formeze cocoloase, incorporam uleiul, zaharul si sarea.
2 . Turnam din compozitie cu un polonic intr-o tigaie bine incinsa si unsa cu ulei si rotim ca sa se intinda uniform in toata tigaia.
3 . Procedam la fel, pana terminam toata compozitia.
4 . Dupa ce le-am terminat, intindem putina dulceata sau marmelada, apoi le rulam. Pot fi umplute si ca aperitiv cu varza, urzici, spanac etc.
La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor. De aceea, se fac putin mai groase.
100g faina, 100ml sifon, 50ml ulei, 25g zahar, sare
Instructiuni:
1 . Intr-un vas punem faina si adaugam treptat apa, ca sa nu se formeze cocoloase, incorporam uleiul, zaharul si sarea.
2 . Turnam din compozitie cu un polonic intr-o tigaie bine incinsa si unsa cu ulei si rotim ca sa se intinda uniform in toata tigaia.
3 . Procedam la fel, pana terminam toata compozitia.
4 . Dupa ce le-am terminat, intindem putina dulceata sau marmelada, apoi le rulam. Pot fi umplute si ca aperitiv cu varza, urzici, spanac etc.
La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor. De aceea, se fac putin mai groase.
Mihai Lungu- Admin
- Mesaje : 36
Data de înscriere : 14/05/2008
Varsta : 34
Localizare : Campulung Muscel , Judetul Arges
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum